“Ik heb Erik leren kennen als een immer vriendelijk mens, die op een goed te "nemen" manier feedback geeft. Hij heeft een hoog kennisniveau op zijn vakgebied en is uitstekend in staat om voor "non-financials" een vertaalslag te maken. In ons team Beheer was hij dé man die de focus en structuur effectief bewaakte.”

July 15,2011, 

Anita Tekamp, Hoofd Materiaaldienst, Materiaaldienst DIVV, gemeente Amsterdamworked directly with Erik at Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer, hoofdafdeling Beheer

“Erik heeft een unieke kwaliteit die ik niet vaak ben tegen gekomen. Hij weet zijn kennis van financiële systemen te combineren met advisering op het gebied van de Planning & Control cyclus. Daarnaast is hij een zeer prettige en hardwerkende collega geweest.”

September 19,2011, 

Etienne Beks, Manager of Planning & Control, Dienst Infrastructuur, Verkeer en VervoerGemeente Amsterdamworked directly with Erik at Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer, hoofdafdeling Beheer

inmerc-logo.gif"Erik is een ingetogen, integere topper op financieel-administratief gebied. Hij heeft rust en overzicht en weet in gecompliceerde situaties binnen zijn vakgebied iedereen op sleeptouw te nemen. Bovendien is het een heel fijn mens."

                                                 Oktober 17, 2011,

 

John Voskens, direkteur, INMERC, onderdeel van de Mercurius Groep te Zaandam